It'sMe – Live Streaming App

Social

Download It'sMe – Live Streaming App Apk For PC,Laptop,Windows 7,8,10.

We provide It'sMe – Live Streaming App 1.7.9 APK file for PC Windows 7,8,10.
It'sMe – Live Streaming App is a free Social app.
APKPCDownload.com helps you to install any apps or games available on Google Play Store. You can download apps to desktop of your PC with Windows 7,8,10 OS, Mac OS, Chrome OS or even Ubuntu OS.Also you can download apk files for your phones and tablets (Samsung, Sony, HTC, LG, Blackberry, Nokia, Windows Phone and other brands such as Oppo, Xiaomi, HKphone, Skye, Huawei…).
Please be aware that We only share the original and free pure apk installer for It'sMe – Live Streaming App 1.7.9 APK without any modifications.

The average rating is 4.04 out of 5 stars on playstore.
If you want to know more about It'sMe – Live Streaming App then you may visit Everyone Happy Entertainment support center for more information

All the apps & games here are for home or personal use only. If any apk download infringes your copyright,
please contact us. It'sMe – Live Streaming App is the property and trademark from the developer Everyone Happy Entertainment.

Chúng tôi cung cấp một kênh online mà ở đó bạn có thể chia sẻ khoảnh khắc, tài năng, và thể hiện chính mình. Chương trình sẽ là một cộng đồng nơi bạn có thể gặp gỡ những người tài năng và kết bạn. Chúng tôi muốn cho bạn tự do thể hiện chính mình, sân khấu của bạn đã sẵn sàng.
Các tính năng của app:
* Live Streaming – It\’sMe dành cho bạn một sàn diễn để thể hiện cái mà bạn giỏi nhất: chính bạn. Người dẫn chương trình và khán giả có thể tương tác và trả lời ngay tức thì.
* Nội dung đa dạng – Hãy tham gia It\’sMe để khám phá nhiều hơn về thật nhiều thứ: từ âm nhạc, vũ đạo đến thể thao mạo hiểm và hài kịch thường ngày.
* Bất cứ lúc nào, bất cứ nơi đâu – Lên sóng mọi lúc, mọi nơi. Hiện diện ngay tức thì.
* Tăng thu nhập – show lớn = thu nhập cao. Hãy xây dựng một cộng đồng fan trung thành cho bạn để tăng thu nhập trên It\’s Me.

—Phản hồi—-
Chúng tôi rất sẵn lòng lắng nghe các phản hồi từ các bạn. Ý kiến của bạn giúp chúng tôi phát triển ứng dụng xa hơn và tốt hơn để bạn có những trải nghiệm tốt nhất. Hãy cảm thấy thoải mái khi sử dụng chức năng phản hồi của app. Bạn cũng có thể gửi mail cho chúng tôi qua địa chỉ [email protected] cùng với comment và đề nghị của bạn. App này đang trong giai đoạn thử nghiệm, chúng tôi rất mong đợi ý kiến từ phía bạn.

Version: 1.7.9

File size: 21.97MB

Requires: Android 4.1+

Package Name: vn.media.itsme

Developer: Everyone Happy Entertainment

Updated: November 26, 2016

Price: Free

Rate 4.04 stars – based on 2842 reviews

Just Download Latest Version It'sMe – Live Streaming App Apk For PC,Laptop,Windows 7,8,10,Xp Now! To Download It'sMe – Live Streaming App App For PC,users need to install an Android Emulator like Xeplayer. With Xeplayer,you can Download It'sMe – Live Streaming App App for PC version on your Windows 7,8,10 and Laptop.

How to Play It'sMe – Live Streaming App App on PC,Windows

1.Download and Install XePlayer Android Emulator.Click "Download XePlayer" to download.

2.Run XePlayer Android Emulator and login Google Play Store.

3.Open Google Play Store and search the It'sMe – Live Streaming App and download,

Or import the apk file from your PC Into XePlayer to install it.

4.Install It'sMe – Live Streaming App App for PC.Now you can play It'sMe – Live Streaming App App on PC.Have fun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*